OmniaZorg is een vooruitstrevende professionele organisatie. Wij bieden kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en hebben respect hoog in het vaandel staan. Wij onderhouden dan ook nauw contact met diverse huisartsen, specialisten en andere bij de zorg betrokken instanties en verwijzers. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek om u verder te informeren over de dienstverlening van OmniaZorg. Vraag een gesprek aan via ons contactformulier en wij nemen snel contact met u op.

Huisartsen & Specialisten

Als betrokken huisarts of specialist hebt u de zorgvraag van uw cliënt goed in beeld. Als geen ander weet u wat er nodig is om uw patiënt te helpen. Tijd is voor huisartsen en specialisten echter kostbaar en de uitleg aan zorgverleners en het leggen van de juiste contacten kost tijd. Als OmniaZorg kunnen we u en uw cliënten met onze professionele persoonsgerichte zorg goed van dienst zijn. .

Wij leveren zorg op maat, hierbij houden we ook rekening met de culturele en religieuze achtergrond van de cliënt. Wij luisteren naar de cliënt en indien gewenst kunnen wij ook contact met u houden. Op deze wijze blijft u betrokken bij uw cliënt en bent u direct op de hoogte.

Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek om u verder te informeren over de kwaliteit en zorgverlening van OmniaZorg. Mocht u geïnteresseerd zijn in OmniaZorg en meer informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Wilt u direct een cliënt aanmelden voor onze zorgverlening, klik dan hier. Sociaal teamSamenwerken in zorg en welzijn en wijkgericht werken wordt steeds belangrijker. Om dit te bewerkstelligen zijn sociale (wijk)teams opgezet. Deze nieuwe vorm van samenwerking is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van de bewoners.OmniaZorg is een voorstander van deze vorm van samenwerking en draagt graag bij aan de realisatie van de doelstellingen van de teams. Dit doen we door het inzetten van cultuursensitieve zorgprofessionals, door het leveren van persoonsgerichte zorg aan cliënten en door de sociale (wijk)teams van advies en informatie voorzien. Bij behoefte biedt OmniaZorg ook trainingen aan op het gebied van cultuursensitieve zorg.
Als u meer informatie wil ontvangen of een afspraak wil maken voor een persoonlijke kennismaking, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Transferverpleegkundige

Als transferverpleegkundige bent u nauw betrokken bij de zorgvraag van uw cliënt. Het is immers uw taak om uw cliënt te adviseren en te begeleiden bij zijn/haar vertrek uit het ziekenhuis.
Natuurlijk wilt u dat uw cliënten de juiste zorg ontvangen. OmniaZorg begrijpt als geen ander wat er nodig is om de persoonlijke situatie van uw cliënt te stabiliseren. Onze kwaliteit, betrouwbaarheid en respectvolle zorgverlening maken ons tot een goede professionele zorgpartner. Wij leveren zorg op maat, hierbij houden we ook rekening met de culturele en religieuze achtergrond van de cliënt. Wij luisteren naar de cliënt en indien gewenst kunnen wij ook contact met u houden. Op deze wijze blijft u betrokken bij uw cliënt en bent u direct op de hoogte.

Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek om u verder te informeren over de kwaliteit en zorgverlening van OmniaZorg. Mocht u geïnteresseerd zijn in OmniaZorg en meer informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u direct een cliënt aanmelden voor onze zorgverlening, klik dan hier.