Elektronisch zorgdossier via cliëntportaal

In 2021 is OmniaZorg overgestapt van papieren zorgmappen naar een elektronisch zorgdossier. Via het cliëntportaal kunt u bij uw zorgdossier. Dat kan thuis maar ook ergens anders. Het cliëntportaal is een website waar u met een wachtwoord kunt inloggen en dan komt u bij uw eigen gegevens die zijn ingevuld in uw zorgdossier. Hiervoor moet wel een emailadres van u bij ons bekend zijn. Het cliëntportaal werkt op een computer en op een tablet met internet.

Het doel van het portaal is om cliënten en mantelzorgers op een eenvoudige manier toegang te geven tot de Zorginhoudelijke gegevens die zijn geregistreerd in het zorgdossier QIC (Quality In Care). Dit portaal is bedoeld voor onze cliënten en (als zij zelf daarvoor toestemming geven) hun mantelzorgers. Geef uw inloggegevens niet te snel aan anderen!

Alle schermen van het cliëntportaal geven informatie zoals deze, in het elektronisch zorgdossier QIC, is vastgelegd. Daarnaast kunt u met ons communiceren. U kunt ook het zorgleefplan lezen en als u het goed vindt ermee instemmen. Dan hoeft dat niet meer via de post. Ook zullen wij nieuws vanuit de organisatie onder de aandacht brengen van cliënten en mantelzorgers.

Hiernaast vindt u een knop met de Handleiding en een knop met de Veel Gestelde Vragen. Daar kunt u vinden hoe u kunt werken met het cliëntportaal. Ook is er een knop om rechtstreeks in te loggen op het clientportaal.

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bellen op tel. nr.: 085-4019210. Dan zullen wij u proberen te helpen.