Wil je iedere dag het verschil maken in het leven van anderen en werken met je hart in een zorgzame omgeving waar jouw ideeën en ontwikkeling ertoe doen? Dan zijn Omniazorg en jij misschien wel voor elkaar gemaakt.

Omnia betekent ‘allesomvattend’ in het Latijn en ‘wens’ in het Arabisch. Het is onze wens om alomvattende persoonsgerichte thuiszorg te bieden aan iedereen die dit nodig heeft. Jong en oud, chronisch ziek of tijdelijk beperkt. Kun jij je in deze wens vinden? Dan ben jij misschien wel een Omniamens.

Als Omniamens voorzie je dagelijks in de zorgvraag en persoonlijke wensen en behoeften van cliënten. Samen met collega zorgverleners verdiep je je in de situatie van cliënten en ga je met begrip en respect om met verschillende culturele en religieuze achtergronden. Omdat jij en je collega’s letterlijk en figuurlijk de taal van de cliënt spreken, kunnen onze cliënten zich focussen op het allerbelangrijkste: hun gezondheid.

Regelmatig zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedisciplineerde collega’s . Wij bieden uitdagende functies met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jonge dynamische organisatie. Herken je jezelf in een van onderstaande vacatures? Solliciteer dan direct!