VERPLEEGKUNDIGE NIVEAU 5/HBO-V

Ben je een ervaren zorgverlener en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een jonge dynamische professionele organisatie? Dan is werken voor OmniaZorg iets voor jou!

OmniaZorg biedt laagdrempelige belevingsgerichte zorg die cultuursensitief van aard is. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij niet alleen over een professionele houding beschikken, maar dat zij ook initiatiefrijk en ondernemend zijn. Binnen onze organisatie hebben we persoonlijke aandacht en respect voor de cliënt en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. We zijn actief als thuiszorgorganisatie in de regio’s Den Haag, Delft, Leiden, Gouda en Rotterdam. In verband met de uitbreiding van de zorgteams zijn wij momenteel op zoek naar een:

                                        VERPLEEGKUNDIGE NIVEAU 5/HBO-V

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige lever je zorg bij cliënten in de thuissituatie. Je bent onderdeel van een team in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van indicaties, het coördineren van de zorg en voert voorbehouden en risicovolle handelingen uit volgens de landelijke kwalificatienormen. Daarnaast bouw je een netwerk op in de wijk met andere disciplines en netwerkpartners zoals gemeenten, huisartsen en andere thuiszorgorganisatie. Het doel is om de cliënt optimaal te ondersteunen zodat hij zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen omgeving kan blijven wonen en kwaliteit van leven verbeterd wordt. Voor cliënten, hun naasten, relaties en zorgprofessionals ben jij het aanspreekpunt.

 

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding niveau 5 verpleegkundige en bij voorkeur met ervaring binnen de ouderenzorg/wijkverpleging;
  • BIG-registratie (verpleegkundige niveau 5);
  • Ervaring met het indiceren of bereid zijn om de cursus vakbekwaam indiceren te volgen;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Een positieve, waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze teams;
  • Een flexibele werkhouding;
  • Bij voorkeur meertalig en beheers je een andere taal zoals Arabisch, Tamazight , Farsi of Turks;
  • Affiniteit hebben met de doelgroep van OmniaZorg is een vereiste;
  • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO VVT en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Er zijn diverse mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling en scholing. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met mw. C. El Harchioui (06-15671436).

Schriftelijke sollicitaties kunnen worden gericht aan OmniaZorg, t.a.v. HRM, Dublinstraat 48, 2713 HS Zoetermeer of via de mail: sollicitatie@omniazorg.nl