TEAMLEIDER ZORG (36 uur per week)

OmniaZorg is een jonge, dynamische en innovatieve thuiszorgorganisatie. Wij leveren wijkverpleging (24 uurs zorg), huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding bij cliënten thuis.
De zorg wordt geleverd vanuit vier teams in Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. OmniaZorg is een snel groeiende organisatie. Medewerkers bij ons worden aangemoedigd om zelfsturend te werken en zelf initiatieven te nemen. Vanuit het outside-the-box-denken spelen we in op nieuwe trends, zijn we innovatief, cultuursensitief en leveren we een totaalpakket aan zorg waaronder hoog complexe, specialistische zorg thuis. Voor ons hoofdkantoor in Zoetermeer zijn we op korte termijn op zoek naar een ervaren teamleider voor 36 uur per week.

TEAMLEIDER ZORG (36 uur per week)

Functieomschrijving

De Teamleider zorg binnen Omniazorg coördineert en geeft leiding aan de wijkteams verpleging en verzorging en is daarmee eindverantwoordelijk voor het zorgpersoneel. De bewaking van de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit van alle activiteiten binnen de wijkteams behoren tot het takenpakket. Daarnaast wordt bestaand beleid geïmplementeerd en geëvalueerd. Hierover wordt indien nodig pro actief geadviseerd aan de directie. Tevens worden managementrapportages opgemaakt en worden verbetervoorstellen gedaan waar nodig.
Het team voelt zich door de teamleider ondersteund en gefaciliteerd om de beste zorg te kunnen leveren. Hij/zij kan ook betrokken worden bij de uitvoerende werkzaamheden in de zorg.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;
  • afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en in het bezit van een BIG registratie;
  • ervaring en affiniteit met onze doelgroep en in de wijkverpleging;
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • een flexibele werkhouding;
  • procesmatig en analytisch sterk.

Daarnaast heb je:

  • coachende kwaliteiten in zelfsturende teams;
  • goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jonge dynamische organisatie. Omniazorg is een lerende organisatie en biedt veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en is ingedeeld in FWG 55 van de CAO VVT. Het salaris ligt tussen € 2694,26 en € 3866,52 op fulltime basis.

De aanstelling is voor 36 uur voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar sollicitatie@omniazorg.nl

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met dhr. M. el Baroudi op telefoonnummer 085 – 4019210.

Reageren kan tot uiterlijk:  31 januari 2019